Filter
 • Grafia Intraorale NewTom RXDC Quick View
 • NewTom 5G XL Quick View
 • NewTom 7G Quick View
  • NewTom 7G Quick View
  • ,
  • NewTom 7G

  • I pari  multi-skan i trupit CBCT për aplikime ekstensive klinike. Vizion i gjerë Roli kryesor i imazhit me rreze X në trajtimin e këtyre tendencave ka çuar në zhvillimin e NewTom 7G, sistemin inovativ ConeBeamCT Multi-Skan për trupin nga NewTom.I përshtatshëm për radiologët dhe specialistët e ortopedisë, otolaringologjisë dhe stomatologjisë, NewTom 7G ju lejon të kapni informacione të sakta mbi…
  • Read more
 • NewTom GiANO HR Quick View
  • NewTom GiANO HR Quick View
  • ,
  • NewTom GiANO HR

  • CBCT komplet hibride për imazhin 2D/3D. Imazhe me rezolucion të lartë që kapin detajin më të vogel.   Vizion perfekt GiANO HR siguron performancë të shkëlqyer në çdo situatë falë sensorit të dedikuar 2D, i disponueshëm sot edhe si një konvertim i drejtpërdrejtë, sensor i zhvendosshëm, sistemi teleradiografik me koncept të ri dhe tre konfigurime 3D të lehtë për t'u…
  • Read more
 • NewTom IOS Quick View
  • NewTom IOS Quick View
  • ,
  • NewTom IOS

  • NewTom IOS eshte Skaner 3D Intraoral i gjenerates se re, për krijimin e modeleve virtuale që përdoren në aplikime te ndryshme dentare për: shtresë (inlay), shtresë lidhëse (outlay), mbivendosje (overlay), kurora, ura, guida kirurgjikale, implanto-proteza, ortodonci etj.
  • Read more
 • NewTom VGI Evo Quick View
  • NewTom VGI Evo Quick View
  • ,
  • NewTom VGI Evo

  • VGi evo është një CBCT e plotë për aplikimet maksilofaciale dhe ENT me një performance të jashtëzakonshme dhe me imazhe 2D dhe 3D me cilësi shumë të lartë. Kjo paisje ofron teknologjinë më modern, siguri, comfort si dhe një game të gjërë përmasash për FOV, ku nëpërmjet sensorit më të madh FOV maksimale arrin deri në 24x19cm me zhurmë sinjali…
  • Read more
 • Panoramex NewTom GO 2D/3D/Ceph Quick View
  • Panoramex NewTom GO 2D/3D/Ceph Quick View
  • ,
  • Panoramex NewTom GO 2D/3D/Ceph

  • Go ofron definicion shumë të lartë (80 μm), të përftuar me vetëm 1 skanim duke minimizuar ekspozimin ndaj rrezeve X. FOV (field of view) paracaktohet sipas kërkesave diagnostikuese dhe varion nga më e vogla prej 6x6cm e deri te maksimalja10x10cm. Me sensorin CSI 16 bit, imazhet kanë me mijëra nuanca të grisë. Sistemi i kolimatorit bazohet në lëvizje automatike të…
  • Read more