NewTom 7G

I pari  multi-skan i trupit CBCT për aplikime ekstensive klinike.

Vizion i gjerë

Roli kryesor i imazhit me rreze X në trajtimin e këtyre tendencave ka çuar në zhvillimin e NewTom 7G, sistemin inovativ ConeBeamCT Multi-Skan për trupin nga NewTom.I përshtatshëm për radiologët dhe specialistët e ortopedisë, otolaringologjisë dhe stomatologjisë, NewTom 7G ju lejon të kapni informacione të sakta mbi indet e eshtrave – përfshirë mikro-strukturat – për të fituar një kuptim të thellë të pamjes së përgjithshme klinike. NewTom 7G rrit kapacitetin diagnostikues të operacionit dhe, në të njëjtën kohë, optimizon analizën e rezultateve të trajtimit, të gjitha me doza dhe kosto më të ulëta në krahasim me procedurat konvencionale. Automatizimi i mundësuar nga teknologjia ekskluzive NewTom optimizon rrjedhën e punës dhe shmang ndryshueshmërinë dhe pasigurinë e natyrshme në kontrollin manual të ekzaminimit, veçanërisht gjatë pozicionimit të pacientit dhe ekspozimit.

Description

Horizonte të reja imazhi

NewTom 7G është pajisja më e avancuar CBCT në treg. Nga detajet e thella tek pamjet e mëdha.

Për herë të parë, teknologjia Cone Beam tani mund të aplikohet në të gjitha zonat e trupit, duke përfshirë shtyllën kurrizore, shpatullën dhe ijët. Për më tepër, NewTom 7G është i përshtatshëm për pacientë shumë të rëndë falë një tavoline pacientësh me kapacitet të lartë (maksimumi 215 kg). Në të njëjtën kohë, NewTom 7G ka të gjitha funksionet dhe automatizimet e nevojshme për të përshtatur FOV-të dhe dozat e rrezeve X me strukturën e pacientit (veçanërisht ato të moshës pediatrike).Me një rezolucion deri në 90 µm, strukturat e vogla komplekse si veshi i brendshëm mund të analizohen me saktësinë më të madhe.Me pacientin të shtrirë, tavolina me motor e kufizon rrezikun e objekteve lëvizëse të pakontrolluara. Siguron gjithashtu shtrirje të thjeshtë dhe të saktë të FOV-ve,duke i bërë rezultatet më të sigurta dhe duke peshuar ekspozimin ndaj rrezeve X.Aksesueshmëria dhe fleksibiliteti i shkëlqyer i pajisjes lejon protokolle të shumta të blerjes; këto variojnë nga ekzaminimi statik Ray2D deri tek hetimi i dinamikës së kyçeve me protokollin CineX dhe diagnoza e thelluar volumetrike 3D me definicion ultra të lartë të indit kockor.

ORTOPEDI

Përveç shpatullave, ijeve, shtyllës kurrizore, kockave të vogla dhe nyjeve, NewTom7G është shumë i dobishëm për vlerësimin e ekstremiteteve.NewTom 7G ju lejon gjithashtu të hetoni nyjet në lëvizje. Funksionet e avancuara të softuerit NNT ofrojnë akses në raporte gjithëpërfshirëse.Një funksion i analizës TT-TG është i disponueshëm për analizën e patologjisë së patelës së femurit dhe traumës.

 

OTORINOLARINGOLOGJIA

Ekzaminimi dinamik i veshit të brendshëm përgjatë planeve jo ortogonale për të diagnostikuar sëmundjet e zinxhirit kockor,kanaleve gjysmërrethore, kokleas dhe strukturave ngjitur. Pozicioni i shtrirë ndihmon hetimin e rrugëve të frymëmarrjes për trajtimin e apnesë së gjumit ndërsa softueri NNT përmban një instrument të veçantë për vlerësimin e plotë vëllimor të rastit.

 

DENTISTRIA, KIRURGJIA IMLANTIKE DHE ORTOGNATIKE

Pamje e dyfishtë dhe analiza simetrike të nyjeve temporomandibulare. Funksioni Sharp 2D prodhon një grup të dhënash imazhi të përbërë nga Latero-Lateral dhe imazhe Panoramike dhe Teleradiografike Antero-Posteriore,mund të kryhen studime cefalometrike dhe punë rehabilituese ortodontike. Planifikimi i kirurgjisë maksilofaciale me simulim implant dhe ndjekje pas operacionit.

 

PERFORMANCË E LARTË HI-TECH

Ndryshe nga skanimi i rrezeve të ventilatorit spirale tipik për MSCT-të e tjera, një skanim i vetëm me rreze koni rrit cilësinë e imazhit, përmban zonën e ekspozimit me rreze X dhe redukton kostot.Gjeneratori me rreze X me fuqi të lartë me anodë rrotulluese dhe pikë të vogël fokale (0,3 mm) maksimizon performancën dhe siguron që emetimet të mund të përshtaten gjithmonë me nevojat specifike. Detektor i madh, i gjeneratës së fundit të panelit të sheshtë HD, me raport të lartë sinjal/zhurmë,jep një ekran të përmirësuar të indeve të buta.Algoritmet novatore të rindërtimit vëllimor dhe filtrat e avancuar minimizojnë kohën e rindërtimit dhe optimizojnë imazhin.

 

Kontroll Total

Secili prej tyre është i lidhur me 4 protokolle: Doza e ulët, e rregullt, e përmirësuar dhe cilësia më e mirë. Megjithatë, mjekët mund të krijojnë cilësimet e tyre të personalizuara sipas nevojave të tyre specifike.

Konzolat janë të pozicionuara në anë të makinës dhe janë gjithmonë të aksesueshme gjatë trajtimit të pacientit.

Pamja Multi-Scout Vision me marrjen me 4 imazhe ofron informacion të saktë mbi pacientin për të lejuar zgjedhjen e FOV-së më të përshtatshme ose rregullimin e kornizës nëpërmjet tastierës.

 

Mbrojtje dhe kujdesje ndaj pacientit

Në rastin e ndjekjeve kirurgjikale ose testeve pediatrike, FOV-të adaptive, modaliteti i skanimit ultra të shpejtë ose skanimi ECO me dozë të ulët mund të përdoren për të reduktuar dozën e rrezeve X.Teknologjia CBCT me emetim pulsues aktivizon burimin e rrezeve X vetëm kur është e nevojshme, duke kufizuar kështu ekspozimin. Për më tepër, teknologjia SafeBeam™ përshtat automatikisht emetimet me karakteristikat anatomike të pacientit, duke eliminuar çdo rrezik të ekspozimit të tepërt. Këto karakteristika bëjnë të mundur – në rastet kur është e nevojshme të vlerësohet vendi anatomik nga këndvështrime të ndryshme – të merret një imazh tomografik vëllimor i rregullt me një dozë të barabartë me dy rreze X tradicionale.Për më tepër, radiologët mund të modifikojnë emetimet me dorë për të reduktuar më tej dozën. Së fundi, mund të kryhet vlerësimi paraprak me dozë të ulët Ray2D.Nëse është e nevojshme, kjo mund të pasohet nga një ekzaminim 3D me rezolucion të lartë, i kufizuar në zonën e interesit, për diagnostikime të thelluara.

 

 

Brand

NewTom

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NewTom 7G”

Your email address will not be published. Required fields are marked *