Filter
 • DRI-CHEM IMMUNO AG2 Quick View
  • DRI-CHEM IMMUNO AG2 Quick View
  • ,
  • DRI-CHEM IMMUNO AG2

  • Një sistem i avancuar i diagnostikimit të shpejtë për infeksionet me ndjeshmëri të lartë dhe teknologji me specifikë të lartë. Përcaktimi automatik pa përdorur një kohëmatës ofron një test të shpejtë dhe efektiv për infeksionin. Teknologjia shumë e ndjeshme e zbulimit të IMMUNO AG2 duke përdorur parimin e amplifikimit të argjendit të zhvillimit fotografik ofron zbulim të saktë të një…
  • Read more
 • DRI-CHEM NX10N Quick View
  • DRI-CHEM NX10N Quick View
  • ,
  • DRI-CHEM NX10N

  • Një analizues i testit të amoniakut të gjakut që mund të ekzaminojë një mostër gjaku të plotë dhe të japë rezultatet e testit brenda dy minutave. Analizator NH3 i lehtë për t'u përdorur për analizat e gjakut të plotë në raste urgjence. Duhen vetëm rreth 2 minuta për të marrë rezultatet e testit.
  • Read more
 • DRI-CHEM NX500 Quick View
  • DRI-CHEM NX500 Quick View
  • ,
  • DRI-CHEM NX500

  • Një analizues automatik me shumë qëllime të kimisë së thatë që paraqet një kohë jashtëzakonisht të shkurtër kthimi, një ndërfaqe me ekran me prekje dhe besueshmëri. Një gjeneratë e re e kimisë klinike Siguria dhe thjeshtësia në funksionim, kompaktësia, diversiteti në teste…. Të gjitha në një. DRI-CHEM nga FUJIFILM është një analizues i kimisë së thatë i cili mund të…
  • Read more
 • DRI-CHEM NX700 Quick View
  • DRI-CHEM NX700 Quick View
  • ,
  • DRI-CHEM NX700

  • Një analizues automatik i kimisë klinike me kapacitet të lartë që strehon pesë mostra të ndryshme njëkohësisht. Rezultat i lartë 190 teste/orë 28 artikuj kolorimetrike, 3 artikuj elektrolite FUJI DRI-CHEM ka fituar një reputacion të jashtëzakonshëm nga përpjekja e saj e vazhdueshme për të ofruar testime në kohë. Deri më tani, ne kemi përmirësuar përdorshmërinë e tij dhe përshtatshmërinë e…
  • Read more
 • FOBIT FWIII & QUICK RUNII Quick View
  • FOBIT FWIII & QUICK RUNII Quick View
  • ,
  • FOBIT FWIII & QUICK RUNII

  • TESTI IMUNOKIMIK FEKAL Hapat e parë të Fujifilm në luftën kundër kancerit kolorektal në IVD Për të luftuar kundër kancerit kolorektal, i cili është shkaku #2 i zakonshëm i vdekjeve të lidhura me kancerin në Evropë (kanceri #2 i zakonshëm tek femrat pas kancerit të gjirit. #3 kanceri më i zakonshëm tek meshkujt pas kancerit të mushkërive dhe prostatës),
  • Read more
 • FUJI DRI-CHEM SLIDE Quick View
  • FUJI DRI-CHEM SLIDE Quick View
  • ,
  • FUJI DRI-CHEM SLIDE

  • Vetëm një pikë gjaku e aplikuar në një slide të vogël mund të sigurojë të dhënat e testit në një mënyrë të lehtë dhe të shpejtë. Slide i metodës kolorimetrike: (Enzimat, Kimia e Përgjithshme dhe Imunologjia) Ky slide me shumë shtresa është i përbërë nga përbërës kimikë të thatë të nevojshëm për reaksionin dhe materiale të tjera funksionale. Ai përcakton…
  • Read more
 • QUICK RUN II Quick View
  • QUICK RUN II Quick View
  • ,
  • QUICK RUN II

  • Një analizues FIT gjysëm i automatizuar. Një sistem i vogël i testit imunokimik fekal. Rezultati i parë në vetëm 9 minuta. Funksionim i thjeshtë, Kalibrim i lehtë Thjesht vendosni reagentin dhe mostrën, shtypni tastin e fillimit për të filluar. Për kalibrimin ju vetëm duhet të lexoni kartën e kalibrimit përpara matjes
  • Read more