Filter
 • DEFIGARD TOUCH 7 Quick View
 • DEFIGARD® HD-7 Quick View
  • DEFIGARD® HD-7 Quick View
  • ,
  • DEFIGARD® HD-7

  • Kompakt dhe i lehtë, përfitoni nga ndërfaqja e tij e lehtë për t'u përdorur për të hyrë në të gjitha funksionet kryesore. Gjithmonë gati Vetë-testet automatike të DEFIGARD HD-7 janë një kursim kohe gjatë testeve rutin të pajisjes.DEFIGARD HD-7 ofron printime letre, por gjithashtu mbështet rrjedhat e punës pa letër.Rezultatet e vetë-testimit dërgohen automatikisht nëpërmjet një lidhjeje të sigurt Wi-Fi…
  • Read more
 • FRED easy Life Quick View
  • FRED easy Life Quick View
  • ,
  • FRED easy Life

  • FRED easy Life është një defibrilator i jashtëm i automatizuar që i jep të gjithëve besimin për të shpëtuar jetë FRED easy Life jep udhëzime të thjeshta, të qarta dhe të detajuara audio dhe vizuale për të udhëhequr personin i cili do të jape ndihmën e parë në mënyrë të sigurt për të risjellë rrahjet e zemrës tek pacienti. Ritmi…
  • Read more
 • FRED PA-1 Quick View
  • FRED PA-1 Quick View
  • ,
  • FRED PA-1

  • Të dy versionet, gjysmë automatike dhe plotësisht automatike, janë të disponueshme si defibrilatorë të lidhur: FRED PA-1 Online, me LifeDataNet G2. Kontrolloni statusin e pajisjes ose materialeve harxhuese (bateri, elektroda) në kompjuter, tablet ose smartphone dhe njoftohuni në rast të një anomalie. FRED PA-1 Online ofron sigurinë më të lartë të mundshme që te gjithe defibrilatorët të funksionojne siç duhet.…
  • Read more
 • FRED® EASYPORT® PLUS Quick View
  • FRED® EASYPORT® PLUS Quick View
  • ,
  • FRED® EASYPORT® PLUS

  • Defibrilator i vogël dhe i fuqishëm për këdo – në çdo kohë – kudo Pesha prej vetëm 780 g dhe përmasat e vogla të kombinuara me funksionalitet të lartë janë unike në mbarë botën. Falë hapave të thjeshta 1-2-3 dhe informacionit të detajuar të ofruar në ekranin e madh me ngjyra, FRED easyport plus është jashtëzakonisht i lehtë për t'u…
  • Read more