NewTom GiANO HR

CBCT komplet hibride për imazhin 2D/3D.

Imazhe me rezolucion të lartë që kapin detajin më të vogel.

 

Vizion perfekt

GiANO HR siguron performancë të shkëlqyer në çdo situatë falë sensorit të dedikuar 2D, i disponueshëm sot edhe si një konvertim i drejtpërdrejtë, sensor i zhvendosshëm, sistemi teleradiografik me koncept të ri dhe tre konfigurime 3D të lehtë për t’u përmirësuar që plotësojnë çdo nevojë.Softueri i fuqishëm NNT ofron instrumente dhe ndërfaqe specifike për aplikacione të ndryshme diagnostikuese: të dhënat e marra gjatë skanimit mund të përpunohen në vetëm disa hapa të thjeshtë për të prodhuar imazhe 3D me një rezolucion ndër më të lartat e disponueshme në treg. Një zgjedhje e tre niveleve të ndryshme të emetimit i lejon përdoruesit të rregullojnë ekspozimin e pacientit duke marrë parasysh nevojat aktuale diagnostikuese, ndërsa paneli i ri i kontrollit të ekranit me prekje 10″ e bën rrjedhën e punës edhe më të gjithanshme dhe më miqësore për përdoruesit.

 

Description

Imazh i ridefinuar 2D

GiANO HR është një pajisje jashtëzakonisht e gjithanshme që ofron imazhe të detajuara dhe protokolle të dedikuara për të rriturit dhe fëmijët, të studiuara për të reduktuar ekspozimin e pacientit bazuar në nevojat aktuale.

Vlerësimi i saktë i dhëmbëve të padala, duke përfshirë frakturat dhe parregullsitë e kockave, protezat dentare, mbajtëset dhe implantet.Një pajisje e vetme e krijuar për të ofruar teknologji të re 2D për disa aplikacione diagnostikuese: e plotë me

imazhe panoramike si për të rritur ashtu edhe për fëmijë me ortogonalitet të shkëlqyeshëm, imazhe me rezolucion të lartë të kafshimit dhe të dhëmbëve (qoftë të plota ose në kuadrante), pamje të sinuseve të përparme dhe nofulla dhe pamje të nyjeve temporomandibulare (TMJ) me opsione të skanimit të gojës së hapur dhe të mbyllur në një sekuencë të vetme.

Me sensorin CMOS CsI lehtësisht të zhvendosshëm dhe sistemin teleradiografik të gjeneratës së fundit, dhe më e rëndësishmja, opsionin e Detektorit të Konvertimit Direkt (DCIII), GiANO HR prodhon imazhe 2D me cilësi të lartë në të gjitha kushtet për ekzaminime cefalometrike dhe karpale.

 

Aplikime 3D për cdo nevojë diagnostikore

GiANO HR gjeneron vëllime me një gamë FOV nga 4 x 4 cm deri në 16 x 18 cm: ekzaminime të sakta për çdo nevojë diagnostikuese.Zgjedhje e gjerë e fushave të shikimit dhe mënyrave të ekzekutimit për aplikime të dedikuara për endodontikën,ekzaminimet e otorinolaringologjisë,kokës dhe qafës, me rezolucion deri në 68 μm, që është ndër më të lartit në treg.

 

Tre konfigurime për të plotësuar cdo nevojë klinike dhe diagnostike

 

PRIME CONFIGURATION 

PERFEKSION I THELLË

  • Stomatologji e përgjithshme                  • Implantologji                                • Endodoncia
  • Gnatologji                                               • Ortodoncia e përgjithshme

 

ADVANCED CONFIGURATION

PRAKTIKALITET PERFEKT

  • Stomatologji e përgjithshme                  • Implantologji                                 • Endodoncia
  • Gnatologji                                               • Ortodoncia e përgjithshme          • Otorinolaringologji

 

PROFESSIONAL CONFIGURATION

ABSOLUTISHT PERFEKT

  • Stomatologji e përgjithshme                 • Implantologji                                 • Endodoncia
  • Gnatologji                                              • Ortodoncia e përgjithshme          • Otorinolaringologji
  • Maksilofaciale                                        • Koka dhe Qafa

 

PLATFORM E INTEGRUAR Softuerike

 

NNT është softueri i NewTom që ofron disa mënyra aplikimi të dedikuara të destinuara posaçërisht për implantologjinë, endodontikën, periodontikën, kirurgjinë maksilofaciale dhe radiologjinë. Është një pajisje e fuqishme teknologjikisht e avancuar e krijuar për të marrë dhe përpunuar imazhe në disa hapa të thjeshtë për të marrë informacionin e kërkuar për diagnozën specifike të detajuar të pacientit.Softuer i avancuar që i siguron mjekut specialist mjete të dedikuara për të matur zonën anatomike (distancat dhe këndet), gjurmimin e nervit alveolar inferior dhe matjen e vëllimit të rrugëve të sipërme të frymëmarrjes.

 

Brand

NewTom

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NewTom GiANO HR”

Your email address will not be published. Required fields are marked *