Filter
 • AIRIS™ Vento Plus Quick View
  • AIRIS™ Vento Plus Quick View
  • ,
  • AIRIS™ Vento Plus

  • Sistem i hapur MRI i përballueshëm që ofron zgjidhje të reja në shpejtësi dhe automatizim. AIRIS Vento është krijuar për të ofruar një MRI të plotë me një koncept dizajni fleksibël për dhoma me hapësirë të kufizuar, duke arritur cilësi të shkëlqyer imazhi, lehtësi në përdorim dhe rehati për pacientin.
  • Read more
 • APERTO ™ Lucent Plus Quick View
  • APERTO ™ Lucent Plus Quick View
  • ,
  • APERTO ™ Lucent Plus

  • Një sistem MRI me magnet të përhershëm të hapur me fuqi të fushës magnetike prej 0,4 T dhe me dizajn të hapur. Aperto Lucent plus ofron imazhe të avancuara MR përmes një magneti të përhershëm me një fuqi të fushës statike prej 0,4 T.Aperto Lucent ofron një pamje bujare, të hapur, panoramike që redukton ankthin e pacientit dhe krijon një…
  • Read more
 • ECHELONTM Smart Quick View
  • ECHELONTM Smart Quick View
  • ,
  • ECHELONTM Smart

  • Sjell një standard të ri për MRI superpërcjellëse 1.5T. ECHELON Smart ka një gjurmë të vogël me një kosto të ulët, pa kompromentuar cilësinë dhe shpejtësinë e diagnostikimit. Bazuar në teknologjinë tonë , ky sistem ka hapur potencialin për sistemet 1.5T, duke ofruar cilësi të shkëlqyer imazhi dhe fleksibilitet superior të instalimit të përftuar nga sistemet MRI me magnet të…
  • Read more
 • OASIS ™ Velocity Quick View
  • OASIS ™ Velocity Quick View
  • ,
  • OASIS ™ Velocity

  • OASIS VelocityTM bazohet në kompetencë 25 vjeçare në njohuritë teknologjike dhe të përqendruara te pacienti. Kjo MRI e hapur me fushë të lartë me SynergyDriveTM jo vetëm që përmban përfitime të jashtëzakonshme për pacientët, por edhe një grup të fuqishëm automatizimi që ofron komoditet të jashtëzakonshëm operatori dhe performancë të shkëlqyer diagnostikuese të kombinuara me ekzaminime të shkurtra dhe efikase.Radiologët…
  • Read more