Filter
 • Double-Balloon Endoscope System Quick View
  • Double-Balloon Endoscope System Quick View
  • ,
  • Double-Balloon Endoscope System

  • Endoskopia me dy balonë është një teknikë revolucionare që mundësoi vizualizimin e gjithë gjatësisë së zorrës së hollë dhe hap dyert për ndërhyrje të reja terapeutike. Ofron: 1.Super kualitet imazhi 2.Manovrim të zgjeruar 3.Invazivitet të reduktuar Risi e re e kësaj pajisje është përdorimi i gomës prej silikoni për aksesorët përvec asaj natyrales.
  • Read more
 • Double-Balloon Endoscope System Quick View
  • Double-Balloon Endoscope System Quick View
  • ,
  • Double-Balloon Endoscope System

  • Endoskopia me dy balonë është një teknikë revolucionare që mundësoi vizualizimin e gjithë gjatësisë së zorrës së hollë dhe hap dyert për ndërhyrje të reja terapeutike. Ofron:     1.Super kualitet imazhi  2.Manovrim të zgjeruar 3.Invazivitet të reduktuar Risi e re e kësaj pajisje është përdorimi i gomës prej silikoni për aksesorët përvec asaj natyrales.
  • Read more