Filter
 • Scenaria View CT Quick View
  • Scenaria View CT Quick View
  • ,
  • Scenaria View CT

  • Metoda Intelli IPV Metoda jonë iterative e rindërtimit, Intelli IPV, ofron imazhe që ruajnë strukturën e tyre natyrale edhe me ritme të larta të reduktimit të zhurmës dhe dukshmërinë e tyre të shkëlqyer edhe në doza të ulëta, dhe nuk kërkon një sallë operacioni të dedikuar ose pajisje shtesë.
  • Read more
 • Supria 16 Slice CT Quick View
  • Supria 16 Slice CT Quick View
  • ,
  • Supria 16 Slice CT

  • Përpunim iterativ për ekzaminime rutinë Për të përdorur përpunimin iterativ (Intelli IP), një teknologji e reduktimit të zhurmës, në mënyrë më efikase në ekzaminimet rutinë, shpejtësia e rindërtimit është përmirësuar me 50% në krahasim me CT konvencionale. Përveç kësaj, intensiteti i reduktimit të zhurmës mund të zgjidhet nga shtatë nivele, duke siguruar imazhe me cilësi të lartë me dozën e…
  • Read more
 • Supria 64 Slice CT Quick View
  • Supria 64 Slice CT Quick View
  • ,
  • Supria 64 Slice CT

  • Dizajn kompakt me akses të përmirësuar të pacientit dhe Komfort Rritja e lehtësisë së pozicionimit dhe ndërveprimit të teknikut radiolog me pacientin, Supria True64 përfshin një ekran informacioni në pjesën e përparme të Gantry për të kontrolluar lehtësisht funksionet e pozicionimit dhe konfigurimit nga anë tavolinës
  • Read more