Filter
 • ELUXEO 7000 Quick View
  • ELUXEO 7000 Quick View
  • ,
  • ELUXEO 7000

  • Ky sistem perbehet nga procesori VP-7000 dhe burimi i drites BL-7000. Teknologjia inovative e Fujifilm e quajtur “4-LED Multi Light™” mundeson avancimin e standarteve te procedurave endoskopike. Ky model vjen i pajisur me opsionet LCI (Linked Colour Imaging) dhe BLI (Blue Light Imaging), qe jane kthyer ne nje trend dhe domosdoshmeri mes specialisteve te kesaj fushe.
  • Read more
 • ELUXEO Lite (EP-6000) Quick View
  • ELUXEO Lite (EP-6000) Quick View
  • ,
  • ELUXEO Lite (EP-6000)

  • I njohur ndryshe edhe si EP-6000, ky sistem kombinon burimin e drites prej 3 LED me nje procesor qe eshte kompatibel me nje game te gjere skopesh nga seria 500 deri ne serine 700. Ky sistem 2 ne 1 (procesor dhe burim drite ne nje njesi te vetme) eshte versioni me ekonomik i modelit ELUXEO 7000.
  • Read more
 • EPX-3500 HD Quick View
  • EPX-3500 HD Quick View
  • ,
  • EPX-3500 HD

  • Ky sistem perbehet nga videoprocesori VP-3500HD dhe burimi i drites prej xenoni XL-4450. VP-3500HD suporton diagnostikimin me teknologji perpunimi imazhi te avancuar e cila nuk eshte e inkorporuar ne modelet e tjera standarte ne treg. Ky procesor ofron imazhe te qarta duke perdorur funksionet superiore si theksimi i strukturave dhe ngjyrave, kontrolli automatik i drites si dhe anti-blur.
  • Read more