NewTom 5G XL

5G XL është e para paisje CBCT me pozicionim të shtrirë për pacientin duke mundësuar stabilizim perfekt, cilësi imazhi ekselente 2D dhe 3D si dhe potencial diagnostikues të jashtëzakonshëm.

Description

Kjo paisje ofron një game të g jërë FOV ku maksimalja shkon deri në 21 x 19 cm. Nëpërmjet teknologjisë CBCT doza e rrezatimit të pacientit reduktohet 10 herë në krahasim me paisjet CT, por njëkohësisht rezolucioni hapësinor është superior për investigimin e kockave dhe indeve. Fokus i vecantë i jepet shëndetit të pacientit, nëpërmjet ECO Dose dhe teknologjisë ekskluzive SafeBeam. Kjo është e vetmja paisje që mes të tjerash mund të përdoret edhe për ortopedi. Pozicioni shtirë është ideal për pacientët post-kirurgjisë, me anestezi, në traumë etj, dhe imazhet e përftuara nuk janë subjekt i artefakteve nga lëvizjet e padëshiruara.

Brand

NewTom

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NewTom 5G XL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *