Filter
 • DIXION SURGERY 8600 Quick View
  • DIXION SURGERY 8600 Quick View
  • ,
  • DIXION SURGERY 8600

  • SHTRAT KIRURGJIKAL ELEKTRIK/ELEKTROHIDRAULIK Shtrati Kirurgjikal DIXION Surgery 8600 është një shtrat kirurgjikal modern dhe shumëfunksional i aplikueshëm për shumicën e operacioneve të përgjithshme. Pesë seksionet kryesore kanë sipërfaqe transparente me rreze X. Baza dhe kolona janë prej çeliku inox. Materialet e ngurta të elementeve të buta pastrohen dhe dezinfektohen lehtë. Ky shtrat është e pajisur me telekomandë me micro touch…
  • Read more