Filter
 • CARDIOVIT CS-200 Quick View
  • CARDIOVIT CS-200 Quick View
  • ,
  • CARDIOVIT CS-200

  • Mbulon të gjitha aplikacionet thelbësore ErgoSpiro: -Analiza e shkëmbimit të gazit me frymëmarrje (VE, VO2, VCO2) me qelizë ultrasonike unike pa mirëmbajtje për matjen e CO2 -ECG stresi i integruar plotësisht me 12 kanale me marrjen me valë përmirëson komoditetin e pacientit -Ruajtja e plotë e zbulimit të sinjaleve ECG të pafiltruara dhe të vazhdueshme Sistemi CARDIOVIT CS-200 Office Ergo-…
  • Read more
 • POWERCUBE BODY+ Quick View
  • POWERCUBE BODY+ Quick View
  • ,
  • POWERCUBE BODY+

  • SISTEM I KOMPLETUAR DIAGNOSTIK I RESPIRATORËVE Laborator i plotë i testimit të funksionit pulmonar duke përfshirë regjistrimin e të gjitha vëllimeve pulmonare dhe kapacitetin difuzues. PËRPARËSITË QË JU DO PËRFITONI DIAGNOZA MË TË SHPEJTA - Brenda një minute merrni rezultate për rezistencën e rrugëve të frymëmarrjes, vëllimet dinamike/statike të mushkërive dhe kurbën e rrjedhës/vëllimit. NUK KA NEVOJË PËR MIRËMBAJTJE -…
  • Read more
 • SPIROSCOUT Quick View
  • SPIROSCOUT Quick View
  • ,
  • SPIROSCOUT

  • SPIROSCOUT - Spirometër Ultrasonik Zgjidhje me bazë ultrazërin për diagnozën e sëmundjeve pulmonare obstruktive dhe restrictive. Pajisjet moderne të ultrazërit dhe teknikat më të fundit të programimit të bazuara në Windows®, mundësojnë që SpiroScout® të përmbushë kërkesat që nevojiten për të ofruar një zgjidhje spirometrike miqësore për përdoruesit.
  • Read more
 • SPIROVIT SP-1 G2 Quick View
  • SPIROVIT SP-1 G2 Quick View
  • ,
  • SPIROVIT SP-1 G2

  • Spirometër portativ me teknologji ultrasonike me inovacion në kujdesin optimal të mushkërive SPIROVIT SP-1 G2 i SCHILLER është zgjidhja gjithëpërfshirëse në testimin e funksionit të mushkërive – spirometri portative/ desktop për ofrues të mëdhenj dhe të vegjël të kujdesit shëndetësor. -Teknologji e ultrazërit: pa kalibrim, pa kohë ngrohjeje, pa pjesë lëvizëse. -Informacion në kohë reale për LCD me ngjyra
  • Read more