Panoramex NewTom GO 2D/3D/Ceph

Go ofron definicion shumë të lartë (80 μm), të përftuar me vetëm 1 skanim duke minimizuar ekspozimin ndaj rrezeve X. FOV (field of view) paracaktohet sipas kërkesave diagnostikuese dhe varion nga më e vogla prej 6x6cm e deri te maksimalja10x10cm. Me sensorin CSI 16 bit, imazhet kanë me mijëra nuanca të grisë. Sistemi i kolimatorit bazohet në lëvizje automatike të kullësduke krijuar hapjen optimale të krahut teleradiografik. Gjithashtu paisja përmban të g jitha protokollet e avancuara 2D dhe 3D që i ndihmon dentistët në cdo situate.

Brand

NewTom

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Panoramex NewTom GO 2D/3D/Ceph”

Your email address will not be published. Required fields are marked *