Gastroskopi & Kolonoskopi

Fujifilm ofron nje numer modelesh te gastroskopise dhe kolonoskopise. Duke filluar nga modelet e thjeshta diagnostikuese dhe duke vazhduar me ato terapeutike si dhe me ultrasonografine.

Meposhte mund te njiheni me modelet sipas serive specifike:

  • Seria 500
  • Seria 600
  • Seria 700
  • Enteroskopi
  • Ultrasonografi
  • Rekomandime perdorimi
  • Dezinfektantet e testuar dhe rekomanduar per larje

Dezinfektantet e testuar dhe rekomanduar per larje

Ultrasonography

Series 500 scopes

Series 600 scopes

Series 700 scopes