Filter
 • DRI-CHEM IMMUNO AG2 Quick View
  • DRI-CHEM IMMUNO AG2 Quick View
  • ,
  • DRI-CHEM IMMUNO AG2

  • Një sistem i avancuar i diagnostikimit të shpejtë për infeksionet me ndjeshmëri të lartë dhe teknologji me specifikë të lartë. Përcaktimi automatik pa përdorur një kohëmatës ofron një test të shpejtë dhe efektiv për infeksionin. Teknologjia shumë e ndjeshme e zbulimit të IMMUNO AG2 duke përdorur parimin e amplifikimit të argjendit të zhvillimit fotografik ofron zbulim të saktë të një…
  • Read more