Filter
 • Amulet Felicia Quick View
  • Amulet Felicia Quick View
  • ,
  • Amulet Felicia

  • Per te gjitha klinikat qe deshirojne te bejne nje hap drejt mamografive te kompjuterizuara, Fujifilm ofron sistemin analog Amulet Felicia te kombinuar me FCR Prima Tm. Me rezolucion prej 50μm ky sistem i kombinuar eshte kompakt, ze nje hapesire minimale, i shpejte dhe i thjeshte ne perdorim. Na kontaktoni per me teper informacion dhe per oferta speciale.
  • Read more
 • Amulet Innovality Quick View
  • Amulet Innovality Quick View
  • ,
  • Amulet Innovality

  • Kjo mamografi është rezultati i inovacioneve të njëpasnjëshme të Fujifilm dhe përkushtimit për të ofruar kualitetin më të mirë në shërbimet mamografike. Innovality përdor detektorin unik të sheshtë FPD të Fujifilm me konvertim direkt, për të prodhuar imazhe të qarta ne një dozë të vogël rrezesh X. Ky sistem shfrytëzon AEC-në inteligjente (i-AEC) të kombinuar me një teknologji të re…
  • Read more