Filter
 • Cardiovit AT-102 G2 Quick View
  • Cardiovit AT-102 G2 Quick View
  • ,
  • Cardiovit AT-102 G2

  • Schiller Cardiovit AT-102 G2 ( I thjeshte , I zgjuar , Nje veper arti ) Kjo Elektrokardiograme eshte mjaft praktike dhe e thjeshte per tu perdorur e cila posedon opsione te shumta per marrjen e te dhenave kardiake dhe analizim e tyre ne menyre te sofistikuar
  • Read more
 • CARDIOVIT AT-180 Quick View
  • CARDIOVIT AT-180 Quick View
  • ,
  • CARDIOVIT AT-180

  • CARDIOVIT AT-180 Efikasitet i lartë në çdo mjedis – Përvetësimi i EKG me vetëm tre klikime Siguri kibernetike Mjete klinike të avancuara Efikasiteti i lartë në cdo mjedis Nga urgjenca në klinikën e kardiologjisë, efikasiteti dhe cilësia janë thelbësore. Marrja e EKG-së nuk ka qenë kurrë më e shpejtë: Futni ose shkarkoni të dhënat e pacientit me PDQ ose listën…
  • Read more
 • Cardiovit AT1-G2 Quick View
 • Cardiovit FT1 Quick View
  • Cardiovit FT1 Quick View
  • ,
  • Cardiovit FT1

  • Cardiovit FT1 eshte nje elektrokardiograme ultra-portabel me nje ekran 8” me rezolucion te larte dhe printer termik te integruar. Kjo ECG eshte nje inovacion i fundit i kompanise sviceriane “SCHILLER” te Pajisjeve te kardiologjise.
  • Read more