Filter
 • NewTom 5G XL Quick View
 • NewTom 7G Quick View
  • NewTom 7G Quick View
  • ,
  • NewTom 7G

  • I pari  multi-skan i trupit CBCT për aplikime ekstensive klinike. Vizion i gjerë Roli kryesor i imazhit me rreze X në trajtimin e këtyre tendencave ka çuar në zhvillimin e NewTom 7G, sistemin inovativ ConeBeamCT Multi-Skan për trupin nga NewTom.I përshtatshëm për radiologët dhe specialistët e ortopedisë, otolaringologjisë dhe stomatologjisë, NewTom 7G ju lejon të kapni informacione të sakta mbi…
  • Read more
 • NewTom VGI Evo Quick View
  • NewTom VGI Evo Quick View
  • ,
  • NewTom VGI Evo

  • VGi evo është një CBCT e plotë për aplikimet maksilofaciale dhe ENT me një performance të jashtëzakonshme dhe me imazhe 2D dhe 3D me cilësi shumë të lartë. Kjo paisje ofron teknologjinë më modern, siguri, comfort si dhe një game të gjërë përmasash për FOV, ku nëpërmjet sensorit më të madh FOV maksimale arrin deri në 24x19cm me zhurmë sinjali…
  • Read more