Caress flow

Caress Flow për thatësinë vaginale është një trajtim i thjeshtë në përdorim, jo invaziv pa efekte anësore, i cili bazohet në sinergjinë e dy elementëve natyralë, jo hormonalë, që janë:
1) oksigjeni molekular
2) acidi hialuronik.
Category:

Description

Caress Flow për thatësinë vaginale është një trajtim i thjeshtë në përdorim, jo invaziv pa efekte anësore, i cili bazohet në sinergjinë e dy elementëve natyralë, jo hormonalë, që janë:
1) oksigjeni molekular
2) acidi hialuronik.
1.- Oksigjeni molekular është në gjendje të riaktivizojë mikroqarkullimin duke favorizuar rigjenerimin e indeve, duke përmirësuar trofizmin, pra tonin dhe elasticitetin e indeve.
2.- Nga ana tjetër, acidi hialuronik ka një fuqi të lartë hidratuese dhe një veprim të theksuar fiziologjik në ruajtjen e turgorit dhe plasticitetit të indeve.
Rekomandohen pesë seanca, secila prej 15 minutash dhe të dhënat tregojnë rezultate të shkëlqyera në trajtimin e atrofisë vaginale dhe çrregullimeve të tjera të traktit gjenitourinar, duke garantuar kështu një përmirësim të qartë të dispareunisë, ose dhimbjes gjatë marrëdhënieve që është qëllimi kryesor që pacientët vendosin që ta përdorin.

Brand

Caress flow

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Caress flow”

Your email address will not be published. Required fields are marked *