Filter
 • DIXION STORM 5500 Quick View
  • DIXION STORM 5500 Quick View
  • ,
  • DIXION STORM 5500

  • Monitorimi i shenjave vitale të pacientëve është një nevojë thelbësore për të gjitha institucionet e kujdesit shëndetësor që mbështeten në teknologjinë mjekësore për të garantuar kujdesin më të mirë. Avantazhet: - Ekran i madh dhe i ndritshëm - Komponentë me cilësi të lartë - Prodhimi i fundit dhe dizajni i nivelit të lartë të miratuar nga certifikatat ISO dhe CE…
  • Read more