Filter
 • NewTom GiANO HR Quick View
  • NewTom GiANO HR Quick View
  • ,
  • NewTom GiANO HR

  • CBCT komplet hibride për imazhin 2D/3D. Imazhe me rezolucion të lartë që kapin detajin më të vogel.   Vizion perfekt GiANO HR siguron performancë të shkëlqyer në çdo situatë falë sensorit të dedikuar 2D, i disponueshëm sot edhe si një konvertim i drejtpërdrejtë, sensor i zhvendosshëm, sistemi teleradiografik me koncept të ri dhe tre konfigurime 3D të lehtë për t'u…
  • Read more
 • Panoramex NewTom GO 2D/3D/Ceph Quick View
  • Panoramex NewTom GO 2D/3D/Ceph Quick View
  • ,
  • Panoramex NewTom GO 2D/3D/Ceph

  • Go ofron definicion shumë të lartë (80 μm), të përftuar me vetëm 1 skanim duke minimizuar ekspozimin ndaj rrezeve X. FOV (field of view) paracaktohet sipas kërkesave diagnostikuese dhe varion nga më e vogla prej 6x6cm e deri te maksimalja10x10cm. Me sensorin CSI 16 bit, imazhet kanë me mijëra nuanca të grisë. Sistemi i kolimatorit bazohet në lëvizje automatike të…
  • Read more