Filter
 • DIXION CONVELAR Quick View
  • DIXION CONVELAR Quick View
  • ,
  • DIXION CONVELAR

  • Llamba Kirurgjikale HALOGJENE: DIXION Convelar 1660 • 1670 llambë teke e montuar në tavan DIXION Convelar 1655 • 1675 • 1677 llambë e dyfishtë e montuar në tavan DIXION Convelar 1605 • 1607 mobile LED: DIXION Convelar 1650 • 1670 llambë teke e montuar në tavan DIXION Convelar 1655 • 1675 • 1677 llambë e dyfishtë e montuar në tavan…
  • Read more
 • DIXION SURGERY 8600 Quick View
  • DIXION SURGERY 8600 Quick View
  • ,
  • DIXION SURGERY 8600

  • SHTRAT KIRURGJIKAL ELEKTRIK/ELEKTROHIDRAULIK Shtrati Kirurgjikal DIXION Surgery 8600 është një shtrat kirurgjikal modern dhe shumëfunksional i aplikueshëm për shumicën e operacioneve të përgjithshme. Pesë seksionet kryesore kanë sipërfaqe transparente me rreze X. Baza dhe kolona janë prej çeliku inox. Materialet e ngurta të elementeve të buta pastrohen dhe dezinfektohen lehtë. Ky shtrat është e pajisur me telekomandë me micro touch…
  • Read more
 • LEONARDO® Mini Quick View
  • LEONARDO® Mini Quick View
  • ,
  • LEONARDO® Mini

  • -Foto ablacioni termik -Avullim -Koagulim -Prerje Platformë e gjithanshme për aplikimet me lazer. Suksesi i lazerit LEONARDO® Dual të biolitec® ishte motivimi për të krijuar familjen e lazerëve LEONARDO® dhe për të zhvilluar LEONARDO® Mini. Lazeri biolitec® LEONARDO® Mini është krijuar për të punuar në kombinim perfekt me një spektër të gjerë fibrash mjekësore speciale dhe komplete aplikimi të zhvilluara…
  • Read more
 • LEONARDO®Dual Quick View
  • LEONARDO®Dual Quick View
  • ,
  • LEONARDO®Dual

  • Një dimension krejtësisht I ri aplikimesh terapeutike dhe rezultatesh klinike. Ky lazer me diodë shumë kompakte përmban kombinimin e dy gjatësive valore, 980 nm dhe 1470 nm, duke ofruar njëshumëllojshmëri ndërveprimesh me indet. Çdo gjatësi vale mund të zgjidhet individualisht ose të përzihet së bashku për të ofruar efektet e përsosura të dëshiruara të indeve, si prerja, heqja, avullimi, hemostaza…
  • Read more