Filter
 • THD Lab Quick View
  • THD Lab Quick View
  • ,
  • THD Lab

  • Si nje procedure mini-invazive, pacienti eshte i afte te ece dhe ulet pa dhimbje dhe pa asnje shqetesim qe diten e dyte te kesaj mini-kirurgjie. (procedurat e tjera shoqerohen me dhimbje dhe shqetesime deri ne 30 dite pas kirurgjise). Medical Distribution do marre persiper trajnimin dhe certifikimin profesional ne Itali, te doktoreve qe do ofrojne kete nderhyrje ne Shqiperi.  …
  • Read more