Filter
 • LEONARDO® Mini Quick View
  • LEONARDO® Mini Quick View
  • ,
  • LEONARDO® Mini

  • Foto ablacioni termik Avullim Koagulim Prerje   Platformë e gjithanshme për aplikimet me lazer. Suksesi i lazerit LEONARDO® Dual të biolitec® ishte motivimi për të krijuar familjen e lazerëve LEONARDO®  dhe për të zhvilluar LEONARDO® Mini. Lazeri biolitec® LEONARDO® Mini është krijuar për të punuar në kombinim perfekt me një spektër të gjerë fibrash mjekësore speciale dhe komplete aplikimi të zhvilluara…
  • Read more
 • LEONARDO®Dual. Quick View
 • Sapimed Quick View
  • Sapimed Quick View
  • ,
  • Sapimed

  • Medical Distribution sh.p.k ka në portofolin e produkteve të saj dhe produktet e markës SAPIMED, lider në fushën e koloproktologjisë. SAPIMED që nga krijimi i saj në vitin 1981, vit pas viti ka krijuar një reputacion të lartë mbarë botëror për inovacionin në fushen e koloproktologjisë. Kompania është fokusuar në zhvillimin e zgjidhjeve dhe produkteve efikase, të bazuara në nevojat…
  • Read more
 • THD Lab Quick View
  • THD Lab Quick View
  • ,
  • THD Lab

  • Si nje procedure mini-invazive, pacienti eshte i afte te ece dhe ulet pa dhimbje dhe pa asnje shqetesim qe diten e dyte te kesaj mini-kirurgjie. (procedurat e tjera shoqerohen me dhimbje dhe shqetesime deri ne 30 dite pas kirurgjise). Medical Distribution do marre persiper trajnimin dhe certifikimin profesional ne Itali, te doktoreve qe do ofrojne kete nderhyrje ne Shqiperi.  …
  • Read more