Bronkoskopi

Fujifilm ofron nje numer modelesh te bronkoskopise. Duke filluar nga modelet e thjeshta diagnostikuese dhe duke vazhduar me ato terapeutike si dhe me ultrasonografine.

Ne ditet e sotme, bronkoskopet po perdoren gjeresisht per pacientet me semundje respiratore, duke ju mundesuar doktoreve marrjen e vendimeve per metodat e trajtimit si dhe realizimin e procedurave terapeutike ne kete fushe.

Fujifilm ka kombinuar teknologjine ne fushen e perpunimit te imazhit dhe ate ultrasound per ti ndihmuar doktoret ne diagnostikim me te sakte dhe nje game me te gjere trajtimesh.

Bronkoskopet e serise 530 dhe 580 jane te pajisur me nje sensor imazhi te vecante Super CCD qe mundeson qe bronkoskopet te jene ultra slim. Modelet e ketyre serive variojne nga modelet qe perdoret ne procedura standarte diagnostikuese, ne modele qe perdoren per procedura trajtuese e deri ne modelet e vecanta per sonografi bronkiale.

Me nje kapacitet fokusi deri ne 2mm, seria 580 mundeson diagnostikime dhe trajtime me precize per lezionet bronkiale.

Seria 530 dhe 580 inkorporojne teknologjite me moderne endoskopike me qarkun Super CCD, i cili jep imazhe me cilesi te larte per te gjitha zonat bronkiale. Secili model i bronkoskopeve eshte i pajisur me karakteristika te vecanta sipas fushes se aplikimit qe ka, psh guidat dual light, gjeresia e kanalit te pincetave etj.

Dizajni ergonomik i tyre lejon manovrueshmeri te permiresuar si dhe diametri i vogel thjeshton proceduren per pacientin dhe doktorin.