Filter
 • Sapimed Quick View
  • Sapimed Quick View
  • ,
  • Sapimed

  • Medical Distribution sh.p.k ka në portofolin e produkteve të saj dhe produktet e markës SAPIMED, lider në fushën e koloproktologjisë. SAPIMED që nga krijimi i saj në vitin 1981, vit pas viti ka krijuar një reputacion të lartë mbarë botëror për inovacionin në fushen e koloproktologjisë. Kompania është fokusuar në zhvillimin e zgjidhjeve dhe produkteve efikase, të bazuara në nevojat…
  • Read more