NewTom IOS

NewTom IOS eshte Skaner 3D Intraoral i gjenerates se re, për krijimin e modeleve virtuale që përdoren në aplikime te ndryshme dentare për: shtresë (inlay), shtresë lidhëse (outlay), mbivendosje (overlay), kurora, ura, guida kirurgjikale, implanto-proteza, ortodonci etj.

Description

NewTom IOS ka nje forme ergonomike me koke rrotulluese, sistem kundra mjegullimit dhe buton të përfshirë në dorezë për skanimin dhe fillimin e përpunimit.

Me peshe vetem 150 gram, ky skaner manovrohet lehte, eshte shume i shpejte, shume i sakte dhe preciz ne krijimin e modeleve 3D. Koka e cmontueshme futet edhe ne autoklave.

Me performance te shkelqyer dhe me precizion deri ne 23 μm, ky skaner 3D i gjenerates se re integrohet me te gjitha paisjet e tjera si dhe perdoret me softwarin e avancuar NewTom NNT.

NewTom IOS mund te perdoret edhe si kamera 2D, ndersa softwari ofron mundesine eksportimit te modeleve 3D ne formatet me popullore si: STL, PLY, OBJ.

 

Brand

NewTom

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NewTom IOS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *