Filter
 • FOBIT FWIII & QUICK RUNII Quick View
  • FOBIT FWIII & QUICK RUNII Quick View
  • ,
  • FOBIT FWIII & QUICK RUNII

  • TESTI IMUNOKIMIK FEKAL Hapat e parë të Fujifilm në luftën kundër kancerit kolorektal në IVD Për të luftuar kundër kancerit kolorektal, i cili është shkaku #2 i zakonshëm i vdekjeve të lidhura me kancerin në Evropë (kanceri #2 i zakonshëm tek femrat pas kancerit të gjirit. #3 kanceri më i zakonshëm tek meshkujt pas kancerit të mushkërive dhe prostatës),
  • Read more
 • QUICK RUN II Quick View
  • QUICK RUN II Quick View
  • ,
  • QUICK RUN II

  • Një analizues FIT gjysëm i automatizuar. Një sistem i vogël i testit imunokimik fekal. Rezultati i parë në vetëm 9 minuta. Funksionim i thjeshtë, Kalibrim i lehtë Thjesht vendosni reagentin dhe mostrën, shtypni tastin e fillimit për të filluar. Për kalibrimin ju vetëm duhet të lexoni kartën e kalibrimit përpara matjes
  • Read more