Filter
 • LEONARDO® Mini Quick View
  • LEONARDO® Mini Quick View
  • ,
  • LEONARDO® Mini

  • -Foto ablacioni termik -Avullim -Koagulim -Prerje Platformë e gjithanshme për aplikimet me lazer. Suksesi i lazerit LEONARDO® Dual të biolitec® ishte motivimi për të krijuar familjen e lazerëve LEONARDO® dhe për të zhvilluar LEONARDO® Mini. Lazeri biolitec® LEONARDO® Mini është krijuar për të punuar në kombinim perfekt me një spektër të gjerë fibrash mjekësore speciale dhe komplete aplikimi të zhvilluara…
  • Read more
 • LEONARDO®Dual Quick View
  • LEONARDO®Dual Quick View
  • ,
  • LEONARDO®Dual

  • Një dimension krejtësisht I ri aplikimesh terapeutike dhe rezultatesh klinike. Ky lazer me diodë shumë kompakte përmban kombinimin e dy gjatësive valore, 980 nm dhe 1470 nm, duke ofruar njëshumëllojshmëri ndërveprimesh me indet. Çdo gjatësi vale mund të zgjidhet individualisht ose të përzihet së bashku për të ofruar efektet e përsosura të dëshiruara të indeve, si prerja, heqja, avullimi, hemostaza…
  • Read more