NewTom VGI Evo

VGi evo është një CBCT e plotë për aplikimet maksilofaciale dhe ENT me një performance të jashtëzakonshme dhe me imazhe 2D dhe 3D me cilësi shumë të lartë. Kjo paisje ofron teknologjinë më modern, siguri, comfort si dhe një game të gjërë përmasash për FOV, ku nëpërmjet sensorit më të madh FOV maksimale arrin deri në 24x19cm me zhurmë sinjali minimale.

Description

Gjeneratori i rrezeve X me anodën rrotuluese dhe focal spot 0.3mm mundëson përftimin e imazheve me definicion shumë të lartë ku mund të ekzaminohen detaje dhe mikrostruktura që nuk dallohen dot me paisjet standarte në treg. Imazhet cefalometrike përtohen nëpërmjet rindërtimit, pa nevojën e krahut cefalometrik. Protokollet e ekzaminimit janë të bazuara në principin “ALARA”, që ka për qëllim reduktimin e dozes së përthithur nga pacienti duke zgjedhur FOV më të përshtatshme për zonën anatomike të interest. Përmasat e Voxel arrijnë deri në 100 – 150 μm për modalitetin HiRes.

Brand

NewTom

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NewTom VGI Evo”

Your email address will not be published. Required fields are marked *