Filter
 • DRI-CHEM NX10N Quick View
  • DRI-CHEM NX10N Quick View
  • ,
  • DRI-CHEM NX10N

  • Një analizues i testit të amoniakut të gjakut që mund të ekzaminojë një mostër gjaku të plotë dhe të japë rezultatet e testit brenda dy minutave. Analizator NH3 i lehtë për t'u përdorur për analizat e gjakut të plotë në raste urgjence. Duhen vetëm rreth 2 minuta për të marrë rezultatet e testit.
  • Read more
 • DRI-CHEM NX500 Quick View
  • DRI-CHEM NX500 Quick View
  • ,
  • DRI-CHEM NX500

  • Një analizues automatik me shumë qëllime të kimisë së thatë që paraqet një kohë jashtëzakonisht të shkurtër kthimi, një ndërfaqe me ekran me prekje dhe besueshmëri. Një gjeneratë e re e kimisë klinike Siguria dhe thjeshtësia në funksionim, kompaktësia, diversiteti në teste…. Të gjitha në një. DRI-CHEM nga FUJIFILM është një analizues i kimisë së thatë i cili mund të…
  • Read more
 • DRI-CHEM NX700 Quick View
  • DRI-CHEM NX700 Quick View
  • ,
  • DRI-CHEM NX700

  • Një analizues automatik i kimisë klinike me kapacitet të lartë që strehon pesë mostra të ndryshme njëkohësisht. Rezultat i lartë 190 teste/orë 28 artikuj kolorimetrike, 3 artikuj elektrolite FUJI DRI-CHEM ka fituar një reputacion të jashtëzakonshëm nga përpjekja e saj e vazhdueshme për të ofruar testime në kohë. Deri më tani, ne kemi përmirësuar përdorshmërinë e tij dhe përshtatshmërinë e…
  • Read more
 • FUJI DRI-CHEM SLIDE Quick View
  • FUJI DRI-CHEM SLIDE Quick View
  • ,
  • FUJI DRI-CHEM SLIDE

  • Vetëm një pikë gjaku e aplikuar në një slide të vogël mund të sigurojë të dhënat e testit në një mënyrë të lehtë dhe të shpejtë. Slide i metodës kolorimetrike: (Enzimat, Kimia e Përgjithshme dhe Imunologjia) Ky slide me shumë shtresa është i përbërë nga përbërës kimikë të thatë të nevojshëm për reaksionin dhe materiale të tjera funksionale. Ai përcakton…
  • Read more