Filter
 • CARDIOVIT CS-104 Quick View
  • CARDIOVIT CS-104 Quick View
  • ,
  • CARDIOVIT CS-104

  • Gjithçka që ju nevojitet në një sistem: - Pervetesim i valëve EKG(Elektrokardiogram) - Spirometri opsionale me ultratinguj me SpiroScout SP plus - Stacion i integruar i punës për rishikimin e të dhënave TË GJITHA MUNDËSITË NË NJË SISTEM TË VETEM - EKG resting me programin e analizës SCHILLER EKG ETM si dhe ETM Sport dhe interpretim automatik për atletët -…
  • Read more
 • Cardiovit CS-200 Quick View
  • Cardiovit CS-200 Quick View
  • ,
  • Cardiovit CS-200

  • Kjo Elektrokardiograme eshte dizenjuar per tu perdorur ne Klinika, Poliklinika dhe Spitale etj. Analizon ne menyre te perkryer dhe te avancuar sinjalin Kardiak duke perdorur nje amplifikues te sensoreve dhe shfaq 12 kanale sinjali ne ekran Cardiovit CS-200 OFFICE Karakteristikat: – I pershtatshem per diagnostikim per te rritur dhe femije – Interpreton sinjalin ne test normal ( ETM rest )…
  • Read more