DRYPIX LITE

DRYPIX LITE është printer termik me përmasa shume kompakte, i ngjashëm ne formë dhe përmase me një printer të thjeshtë tavoline, suporton përmasa të ndryshme filmi dhe mund ti vendosen deri ne 2 magazina.

Description

Me shpejtësi prej 90 filmash në orë, për filmin e vogël 8x10inch(20x25cm) dhe me rezolucion prej 300 dpi, ky model ka vecantinë e ndërrimit të filmit pa nevojën e letrës së aluminit sepse procesi i prodhimit të imazhit përdor tekonologjinë termike.

Ideal per klinika te vogla dhe studio dentare qe perdorin ekzaminimin Panoramex dhe cefalometri.

Brand

Fujifilm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DRYPIX LITE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *