DRI-CHEM NX500

Një analizues automatik me shumë qëllime të kimisë së thatë që paraqet një kohë jashtëzakonisht të shkurtër kthimi, një ndërfaqe me ekran me prekje dhe besueshmëri.

Një gjeneratë e re e kimisë klinike

Siguria dhe thjeshtësia në funksionim, kompaktësia, diversiteti në teste…. Të gjitha në një.

DRI-CHEM nga FUJIFILM është një analizues i kimisë së thatë i cili mund të kryejë parametra të shumtë të testimit të Kimisë Klinike.

Ka një sistem të integruar automatik të tubacionit, nuk kërkon kalibrim*1 dhe pa ujë, duke siguruar përgatitje dhe mirëmbajtje të lehtë. DRI-CHEM NX500 i ri jep rezultate duke përdorur një procedurë të thjeshtë me 3 hapa. Me funksionimin e tij të shpejtë, të lehtë dhe kompakt.

Categories: ,

Description

Funksionim i lehtë me ekran me prekje

VGA 5,7 inç, 640 5 480. Tastiera me prekje Qwerty. Modaliteti bazë / modaliteti i avancuar janë të disponueshëm sipas preferencës së përdoruesit.
(Modaliteti bazë: shfaq procedurën e funksionimit vetëm për një kampion. Modaliteti i avancuar: shfaq procedurën e funksionimit për një kampion dhe statusin e matjes për mostrat e matura të mëparshme.)

Nuk kërkohet trajtim paraprak i mostrës

Filtri i plazmës (PF) mund të shkurtojë kohën dhe procesin e para-trajtimit të mostrës. Mund të gjenerojë mostër plazme duke aspiruar dhe ndarë gjakun e plotë brenda PF brenda 1 minute. Thjesht vendosni PF në krye të tubit të mostrës dhe shtypni START.
Procedurë e thjeshtë me 3 hapa

Procedurë plotësisht e automatizuar
1. Vendosni slide (Dry Slide Reagents). 2. Vendosni mostrën. 3. Shtypni START
Nuk kërkohet të dhëna parametrash
Informacioni i parametrit përfshihet në barkodin e printuar në pjesën e pasme të çdo rrëshqitjeje.

Brand

Fujifilm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DRI-CHEM NX500”

Your email address will not be published. Required fields are marked *