QUICK RUN II

Një analizues FIT gjysëm i automatizuar.
Një sistem i vogël i testit imunokimik fekal. Rezultati i parë në vetëm 9 minuta.

Funksionim i thjeshtë, Kalibrim i lehtë

Thjesht vendosni reagentin dhe mostrën, shtypni tastin e fillimit për të filluar. Për kalibrimin ju vetëm duhet të lexoni kartën e kalibrimit përpara matjes

Description

Sensi I sigurisë:

Qelizat e reaksionit të disponueshëm dhe maja garantojnë asnjë kontaminim të kryqëzuar të qelizave të Carryover.

Përdorimi i ndryshimit të presionit të ajrit ju lejon të kontrolloni sipërfaqen e lëngshme dhe vetinë e flluskave të reagentit.

Thithja e një reagenti në brendësi të instrumenteve mund të kontrollohet lehtësisht dhe më pas instrumenti mund të ndalet automatikisht.

Brand

Fujifilm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “QUICK RUN II”

Your email address will not be published. Required fields are marked *