DRI-CHEM NX10N

Një analizues i testit të amoniakut të gjakut që mund të ekzaminojë një mostër gjaku të plotë dhe të japë rezultatet e testit brenda dy minutave.

Analizator NH3 i lehtë për t’u përdorur për analizat e gjakut të plotë në raste urgjence.

Duhen vetëm rreth 2 minuta për të marrë rezultatet e testit.

Categories: ,

Description

NX10N ofron përpunim të shpejtë për të akomoduar testet urgjente të amoniakut të gjakut.

Me funksionim të lehtë, është e mundur të merret rezultati në vetëm rreth 2 minuta pas fillimit të testit.

Testet e gjakut të plotë të përshtatshme për analiza të menjëhershme

NX10N është një analizues që mundëson teste të menjëhershme duke përdorur gjakun e plotë të sapo mbledhur, që kërkon vetëm 10 µL të kampionit.

Ky analizues jep rezultate të sakta në matjen e përqendrimit të amoniakut në gjak që rritet me kalimin e kohës.

Procedurë e thjeshtë me 5 hapa për efikasitet më të lartë.

Eksporti i të dhënave

Të dhënat e marra mund të dalin në sistemin e jashtëm nga porta USB. Është gjithashtu e mundur të futni informacionin e pacientit duke përdorur lexuesin e barkodit.

Brand

Fujifilm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DRI-CHEM NX10N”

Your email address will not be published. Required fields are marked *