FOBIT FWIII & QUICK RUNII

TESTI IMUNOKIMIK FEKAL
Hapat e parë të Fujifilm në luftën kundër kancerit kolorektal në IVD
Për të luftuar kundër kancerit kolorektal, i cili është shkaku #2 i zakonshëm i vdekjeve të lidhura me kancerin në Evropë (kanceri #2 i zakonshëm tek femrat pas kancerit të gjirit. #3 kanceri më i zakonshëm tek meshkujt pas kancerit të mushkërive dhe prostatës),

Description

IPARET
Funksionim i thjeshtë dhe i lehtë për rrjedhë më të mirë të punës

FOBIT FWIII
Sistemi FIT me performancë të lartë për shqyrtimin e kancerit kolorektal
Sistemi i testimit imunokimik fekal plotësisht i automatizuar. Rezultat i besueshëm i testit falë metodës së kolorimetrisë Gold Colloid të zhvilluar për FOBIT FWIII.

Operim i thjeshtë
Thjesht vendosni rakun e mostrës dhe shtypni tastin e fillimit. Rezultati i parë në 6,5 minuta dhe mund të japë 250 teste/orë. Raku i integruar për kalibrim dhe kontroll të lehtë.

Kontejner i përshtatshëm për mbledhjen e mostrave
Mbajtëset e mëdha dhe të gjata ndihmojnë në lehtësimin e stresit dhe korrigjimin në marrjen e mostrave.

Brand

Fujifilm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FOBIT FWIII & QUICK RUNII”

Your email address will not be published. Required fields are marked *