DRI-CHEM NX700

Një analizues automatik i kimisë klinike me kapacitet të lartë që strehon pesë mostra të ndryshme njëkohësisht.

Rezultat i lartë 190 teste/orë 28 artikuj kolorimetrike, 3 artikuj elektrolite

FUJI DRI-CHEM ka fituar një reputacion të jashtëzakonshëm nga përpjekja e saj e vazhdueshme për të ofruar testime në kohë.

Deri më tani, ne kemi përmirësuar përdorshmërinë e tij dhe përshtatshmërinë e rrjetit.
Duke ruajtur karakteristikat kryesore të paraardhësit të tij, NX700 ofron përdorshmëri një gradë më të lartë.
Mund të përdoret në mënyrë intuitive, kështu që është i përdorshëm për këdo. Për më tepër, dizajni i tij kompakt lejon fleksibilitet në instalim.
NX700: “Testim me kohë të plotë, në kohë reale” pa kufij dhe pa mundim në dorën e kujtdo.

Categories: ,

Description

Dizajni i ri:

Sjell evolucionin e rrjedhës së punës
NX700 është projektuar për të qenë kompakt dhe i përshtatshëm për pothuajse çdo hapësirë.
Një panel i madh me prekje përdoret për ekranin e funksionimit. Mbulesa e përparme parandalon konsumimin e panevojshëm të hapësirës dhe siguron trajtim të lehtë.

Operim i lehtë:

Matje e lehtë me 3 hapa. Vendosni slide, mostrën dhe shtypni tastin START. Të gjitha proceset në vijim janë plotësisht të automatizuara.

Brand

Fujifilm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DRI-CHEM NX700”

Your email address will not be published. Required fields are marked *