DRI-CHEM IMMUNO AG2

Një sistem i avancuar i diagnostikimit të shpejtë për infeksionet me ndjeshmëri të lartë dhe teknologji me specifikë të lartë.

Përcaktimi automatik pa përdorur një kohëmatës ofron një test të shpejtë dhe efektiv për infeksionin.

Teknologjia shumë e ndjeshme e zbulimit të IMMUNO AG2 duke përdorur parimin e amplifikimit të argjendit të zhvillimit fotografik ofron zbulim të saktë të një sasie të vogël antigjeni gjatë fazave të hershme të gripit.

Funksionimi i lehtë i lejon përdoruesit të vendosë një mostër dhe të ekzekutojë përcaktimin automatik, duke reduktuar punën për inspektim dhe parandalon
gabimet e përcaktimit që janë të zakonshme me metodën e inspektimit vizual.

Categories: ,

Description

Lexuesi i barkodit ofron lehtësi për përdoruesit.

IMMUNO AG2 sjell efikasitet në testimin e infeksionit duke reduktuar barrën e pacientëve nëpërmjet zbulimit të hershëm.

Ky sistem përdor teknologjinë që rrjedh nga amplifikimi i argjendtë i zhvillimit fotografik për të përmirësuar ndjeshmërinë dhe specifikën.

Teknologjia fotografike çon në përmirësimin e ndjeshmërisë së zbulimit të antigjeneve bakteriale dhe virale. Kjo ofron një aftësi më të madhe për të zbuluar viruset në një sasi të vogël të mostrës së antigjenit në fillimin e hershëm të sëmundjes.

Dizajn i thjeshtë për të përmirësuar përdorshmërinë

-Panel intuitiv me prekje

-Dizajn i lehtë për t’u dezinfektuar

-I përshtatshëm për instalim të shumëfishtë

Nuk ka nevojë për të matur kohën / Koha më e shkurtër e zbulimit, 3.5 min.

Pas hedhjes së lëngut të mostrës në cartridge e reagentit dhe futjes së tij në portë, sistemi fillon automatikisht matjen. Përdorimi i mëtejshëm manual nuk kërkohet derisa të printohet rezultati i matjes. Për FluAB, koha më e shkurtër e matjes është rreth 3.5 minuta. Nëse sistemi nuk mund të bëjë një përcaktim, ai automatikisht fillon një test sensibilizimi.

Brand

Fujifilm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DRI-CHEM IMMUNO AG2”

Your email address will not be published. Required fields are marked *