SPIROSCOUT

SPIROSCOUT – Spirometër Ultrasonik

Zgjidhje me bazë ultrazërin për diagnozën e sëmundjeve pulmonare obstruktive dhe restrictive.

Pajisjet moderne të ultrazërit dhe teknikat më të fundit të programimit të bazuara në Windows®, mundësojnë që SpiroScout® të përmbushë kërkesat që nevojiten për të ofruar një zgjidhje spirometrike miqësore për përdoruesit.

Description

FLEKSIBËL PËR TË PLOTËSUAR NEVOJAT TUAJA TË VEÇANTA, AJO PËRMBUSH KËRKESAT TUAJA:

-Lehtësi Në përdorim, thjesht ndërroni pipëzën dhe filloni
-Përcaktimi i gazit të nxjerrë në kohë reale me një ScoutTube® pa rezistencë
-Llogaritja e ATP/BTPS në kohë reale: Faktorët e korrigjimit llogariten gjatë matjes dhe kushtet mjedisore të treguara në raport
-Sensori i kalimit të ultrazërit pa kalibrim kursen kohë dhe lejon që të bëhen më shumë teste gjatë një dite pune
-OSHA në përputhje me kërkesat më të fundit
-Vlerësimi i pajtueshmërisë ATS/ERS përputhet plotësisht me Standartet Gold
-Lehtë për t’u pastruar, pa kontaminim të kryqëzuar.Nuk keni nevojë të jeni pranë pacientit për të parë rezultatet
-Pa mirëmbajtje, të pastër dhe me saktësi të lartë nëpërmjet teknologjisë së ultrazërit
-Portativ, kryeni matje në zyrë, klinikë apo terren, kudo që ju nevojitet

APLIKACIONET E STANDART MATJES
-FVC – Kapaciteti vital i detyruar
-SVC – Kapaciteti i ngadaltë vital
-MVV- Ventilimi maksimal i vullnetshëm
-ATS- Vlerësimi i përputhshmërisë

Softueri LFx
Ndërfaqja moderne intuitive do t’ju lejojë të shpenzoni më pak kohë duke mësuar funksionet dhe më shumë kohë duke testuar pacientët. Kompletoni programimin e Windows® dhe përdor kontrollet me të cilat jeni njohur tashmë. Gati për t’u lidhur dhe transmetuar të dhëna (kërkon serverin SEMA SW).
-Rrjet i gatshem
-Ndërfaqja HL7 (opsionale)
-Ndërfaqja DICOM (opsionale)

Benefitete e ScoutTube®:

Ekonomike
-Nuk përfshihen kostot e funksionimit
-Nuk ka kosto për pajisjet e kalibrimit
-Nuk ka kosto ose kohë joproduktive për mirëmbajtje Nuk ka kosto për filtrat
-ScoutTube® është aksesori i vetëm

Higjienike
Një nga sistemet më të sigurta të matjes së fluksit të frymëmarrjes në dispozicion

I sigurt për mjedisin
PE i lehtë, miqësor me mjedisin, i disponueshëm dhe i bio-degradueshëm

E thjeshtë dhe “e pagabueshme”
Thjesht futni ScoutTube® dhe jeni gati për matje

Brand

Ganshorn

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SPIROSCOUT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *