Filter
 • POWERCUBE BODY+ Quick View
  • POWERCUBE BODY+ Quick View
  • ,
  • POWERCUBE BODY+

  • SISTEM I KOMPLETUAR DIAGNOSTIK I RESPIRATORËVE Laborator i plotë i testimit të funksionit pulmonar duke përfshirë regjistrimin e të gjitha vëllimeve pulmonare dhe kapacitetin difuzues. PËRPARËSITË QË JU DO PËRFITONI DIAGNOZA MË TË SHPEJTA - Brenda një minute merrni rezultate për rezistencën e rrugëve të frymëmarrjes, vëllimet dinamike/statike të mushkërive dhe kurbën e rrjedhës/vëllimit. NUK KA NEVOJË PËR MIRËMBAJTJE -…
  • Read more
 • SPIROSCOUT Quick View
  • SPIROSCOUT Quick View
  • ,
  • SPIROSCOUT

  • SPIROSCOUT - Spirometër Ultrasonik Zgjidhje me bazë ultrazërin për diagnozën e sëmundjeve pulmonare obstruktive dhe restrictive. Pajisjet moderne të ultrazërit dhe teknikat më të fundit të programimit të bazuara në Windows®, mundësojnë që SpiroScout® të përmbushë kërkesat që nevojiten për të ofruar një zgjidhje spirometrike miqësore për përdoruesit.
  • Read more