CARDIOVIT CS-104

Gjithçka që ju nevojitet në një sistem:

– Pervetesim i valëve EKG(Elektrokardiogram)
– Spirometri opsionale me ultratinguj me SpiroScout SP plus
– Stacion i integruar i punës për rishikimin e të dhënave

TË GJITHA MUNDËSITË NË NJË SISTEM TË VETEM

– EKG resting me programin e analizës SCHILLER EKG ETM si dhe ETM Sport dhe interpretim automatik për atletët
– Regjistrim i ritmit në pushim deri në 20 minuta, me zbulimin opsional të aritmisë
– EKG pushimi 10 sekondash nga ritmi i pushimit
– EKG ushtrimore me zbulimin opsional të aritmisë
– EKG vektoriale (opsionale)
– Spirometri, bazuar në teknologjinë e ultrazërit të SpiroScout SP plus (opsionale)

Description

STACIONI PUNE PËR RISHIKIM TË TË DHËNAVE

CARDIOVIT CS-104 ofron veçori të gjera rishikimi për të dhënat e marra në nivel lokal dhe regjistrimet nga
të gjitha pajisjet SCHILLER të lidhura me Serverin SCHILLER.Ofrohet lidhja me dy drejtime (përfshirë listën e punës dhe PDQ) me sistemet EMR, HIS dhe PACS.

ECG ME WIRELESS

Moduli me valë MS-12 blu thjeshton shumë marrjen e EKG-së, duke i lejuar përdoruesit të operojë lirshëm në çdo mjedis dhe duke minimizuar artefaktet e lëvizjes. Qoftë i shtrirë në shtrat apo duke vrapuar në rutine, pacienti ka me teper mundësi dhe lirshmeri për të lëvizur dhe vështirë se do ta vërejë këtë pajisje të vogël dhe të lehtë (115 g).

CILËSI ZVICERIANE – GATI PËR PËRDORIM KURDOHERË

Me CARDIOVIT CS-104, SCHILLER ofron një sistem të plotë EKG, gati për përdorim në praktika, klinika dhe spitale.
Njësia përfshin një PC, një monitor, një karrocë dhe një modul pervetesues me valë (MS-12 blu) ose me tela (MS-12 USB).Gjithçka është e parainstaluar dhe e testuar nga SCHILLER, gati për t’u përdorur në praktikën klinike.CARDIOVIT CS-104 është gjithashtu i disponueshëm si softuer kompjuterik i EKG-së në pushim dhe softuer PC për spirometri.

Brand

Schiller

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CARDIOVIT CS-104”

Your email address will not be published. Required fields are marked *