FRED® EASYPORT® PLUS

Defibrilator i vogël dhe i fuqishëm për këdo – në çdo kohë – kudo
Pesha prej vetëm 780 g dhe përmasat e vogla të kombinuara me funksionalitet të lartë janë unike në mbarë botën.

Falë hapave të thjeshta 1-2-3 dhe informacionit të detajuar të ofruar në ekranin e madh me ngjyra, FRED easyport plus është jashtëzakonisht i lehtë për t’u përdorur.

Vecoritë:

– Metronom dhe reagime CPR në kohë reale
– Sensori ARGUS LifePoint ofron udhëzime të sakta për kompresim efektiv të gjoksit
– I përshtatshëm për të gjitha mjediset: rregullon automatikisht ndriçimin e ekranit të madh LCD me ngjyra
– Modaliteti intuitiv pediatrik, duke përdorur të njëjtat elektroda si për të rriturit
– Transmetimi i të dhënave përmes Bluetooth ose USB
– Vetë-testet e rregullta sigurojnë funksionimin e tij, duke sinjalizuar statusin e tij me butonin on/off
– FRED easyport plus është funksional si me bateri normale ashtu edhe me bateri të rikarikueshme për fleksibilitet të shtuar
– FRED easyport plus disponohet si një defibrilator gjysmë automatik, plotësisht automatik ose manual

Description

Çdo vit, më shumë se 7 milionë njerëz bien viktima të një arresti të papritur kardiak në mbarë botën. Një arrest i papritur kardiak mund të godasë këdo, kudo dhe në çdo kohë. Defibrilimi jep energji elektrike në zemër, duke rivendosur një ritëm të duhur të zemrës. Një defibrilator në kombinim me ngjeshjet e gjoksit të kryera mirë mund të jetë terapia e vetme që duhet per të shpëtojë jetën e pacientit.Udhëzimet ndërkombëtare theksojnë rëndësinë e minimizimit të vonesës në dërgimin e goditjes.Për të reduktuar këtë vonesë, FRED easyport plus ka një sistem analize të shpejtë dhe ngarkon energjinë e kërkuar në mënyrë sistematike në mënyrë që goditja të mund të shpërndahet sapo ta rekomandojë pajisja. FRED easyport plus është i përshtatshëm për përdoruesit frekuent dhe jo frekuent. Mund të përdoret me një bateri të rikarikueshme ose normale.Karikuesi i jashtëm mund të karikojë dy bateri njëkohësisht.

Vetëm defibrilimi nuk mjafton. Për të mbajtur një furnizim të mirë të organeve me oksigjen, ringjallja kardiopulmonare (CPR) duhet të kryhet në mënyrë korrekte për të rivendosur qarkullimin e duhur të gjakut.
FRED easyport plus ju ndihmon të arrini efikasitetin më të lartë në ngjeshjet e kraharorit duke:
– treguar thellësinë, frekuencën dhe terheqjen e duhur
– vendosur një ritëm të rregullt përmes metronomit

GJURMIMI I INFORMACIONIT
FRED easyport plus regjistron të dhënat e ndërhyrjes, duke i lejuar mjekët dhe mjekët e urgjencës të kenë një pasqyrë më të mirë të situatës së pacientit duke ofrur: kualitet CPR,kurbe EKG,kurbe impendance dhe informacione në lidhje me ngjarjen.

MARJA/RIKTHIMI I INFORMACIONIT
Falë funksionaliteteve USB dhe Bluetooth, skedarët e ruajtur mund të rishikohen dhe menaxhohen lehtësisht nga zgjidhja SEMA e menaxhimit të të dhënave të SCHILLER.

Brand

Schiller

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FRED® EASYPORT® PLUS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *