BR-102 plus

Sistemi ambulator i monitorimit të presionit të gjakut i SCHILLER kombinon saktësinë dhe komoditetin e jashtëzakonshëm

Categories: ,

Description

Një domosdoshmëri për monitorimin ambulator të presionit të gjakut

Monitorimi ambulator i presionit të gjakut (ABPM) konsiderohet si standardi i artë për matjen e presionit të gjakut nga mjekët në mbarë botën. Kjo metodë ofron informacion të vlefshëm diagnostikues që pajisjet stacionare spitalore ose shtëpiake nuk janë në gjendje të ofrojnë, si p.sh. ndryshueshmëria e presionit të gjakut, presioni i gjakut gjatë natës, si dhe rënia e presionit të gjakut gjatë natës dhe rritja e presionit të gjakut në mëngjes.Sistemi ambulator i monitorimit të presionit të gjakut i SCHILLER-it kombinon dy teknika matjeje – atë oscutatore dhe oshilometrike – në një: të dyja përdoren paralelisht! Ky kombinim i besueshëm siguron lexime të sakta çdo herë.Për më tepër,mansheta do të fryhet aq sa është e nevojshme. Ky komoditet i shtuar çon në rezultate jashtëzakonisht të sakta që mund të përpunohen dhe analizohen siç duhet nga softueri i vlerësimit DARWIN2 ABPM.

 

DARWIN2 ABPM

 

Analiz, interpretim dhe raportim

DARWIN2 ABPM është një program i përshtatshëm për përdoruesit, i bazuar në Windows® që lejon fleksibilitet maksimal për konfigurimin, analizën, interpretimin dhe raportimin ABPM.Eshte ne gjendje qe ne nje kohe te shkurter te krijoje raporte gjithëpërfshirëse dhe profesionale.

 

Përmbledhje interpretuese

Analiz e automatizuar e niveleve të ABPM gjate dites dhe natës sipas udhëzimeve AHA1, ESH 2 ose JNC 73.

 

Analiz e hipertensionit të “mantelit të bardhë

Të dhënat e orës së parë krahasohen me rezultatet e plota 24-orëshe duke mundesuar nje analize te ndryshimit te tensionit.Kjo gjendje ndodh kur leximet e presionit të gjakut në zyrën e një ofruesi të kujdesit shëndetësor janë më të larta se sa janë në mjedise të tjera, si në shtëpi. Quhet hipertension i mantelit të bardhë, sepse njerëzit që matin presionin e gjakut ndonjëherë veshin pallto të bardha.

 

Raport në një faqe të vetme

Raporti me një faqe përfshin grafikun ABPM, përmbledhjen interpretuese, analizën e rënies së BP-së gjatë natës dhe statistikat me të dhënat e zgjedhura të pacientëve.

 

Paraqitje e qartë e rezultateve statistikore

Statistikat ofrohen për fazat : zgjuar dhe në gjum, si dhe për të gjitha fazat e tjera, dhe përfshijnë presionin mesatar të gjakut, rrahjeve të zemrës, presionin e pulsit, presionin mesatar arterial dhe ngarkesën e presionit të gjakut.

Brand

Schiller

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BR-102 plus”

Your email address will not be published. Required fields are marked *