THD Lab

Si nje procedure mini-invazive, pacienti eshte i afte te ece dhe ulet pa dhimbje dhe pa asnje shqetesim qe diten e dyte te kesaj mini-kirurgjie. (procedurat e tjera shoqerohen me dhimbje dhe shqetesime deri ne 30 dite pas kirurgjise).

Medical Distribution do marre persiper trajnimin dhe certifikimin profesional ne Itali, te doktoreve qe do ofrojne kete nderhyrje ne Shqiperi.

 

Pervec teknikes THD Doppler qe perdor paisjen THD Revolution bashke me Slides per trajtimin e hemorroideve, THD ofron paisje per manometrine anorektale THD Anopress Manometry si dhe nje sere kremrash si:

  • THD Cream – Krem per trajtimin dhe lehtesimin e simptomave te hemorroideve si dhembjet, djegiet dhe shqetesimet e tjera.
  • Fleboxar Cream-Gel – per trajtimin e varikozave me 2% diosmin.
  • FIBRAID gel ose pluhur – ushqyes i integruar me perberje fibrash dhe ekstraktesh vegjetale. Ndihmon dhe permireson tretjen. Perdoret si suplement per dietat e varfera ne fiber dhe ndihmon ne zhvillimin fiziologjik te flores bakteriale te zorreve.
  • THD Levorag – Emulgel qe ndihmon ne trajtimin e fisurave anale duke lubrifikuar, mbrojtur, reduktuar dhimbjet dhe duke ndihmuar ne sherimin e shpejte te indeve.

Gjithashtu THD ofron dhe sistemin all-in-one per procedurat proktologjike te quajtur THD Proctostation.

Categories: ,

Description

Medical Distribution sh.p.k. ka lancuar ne tregun shqiptar produktet e kompanise italiane THD Lab qe ofron disa nga zgjidhjet me te avancuara per trajtimet e ndryshme kolorektale.

 

Teknika me inovative eshte trajtimi mini-invaziv i hemorroideve me ane te metodes THD Doppler (Transanal Hemorrhoidal Dearterialization). Kjo metode eshte shume efikase ne trajtimin e hemorroideve dhe njihet boterisht per rezultatet e pakrahasueshme.

 

Per meteper mbi kete procedure, ndiqni videon e meposhtme:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “THD Lab”

Your email address will not be published. Required fields are marked *