LEONARDO®Dual.

Një dimension krejtësisht I ri aplikimesh terapeutike dhe rezultatesh klinike.

Description

Ky lazer me diodë shumë kompakte përmban kombinimin e dy gjatësive valore, 980 nm dhe 1470 nm, duke ofruar njëshumëllojshmëri ndërveprimesh me indet.

Çdo gjatësi vale mund të zgjidhet individualisht ose të përzihet së bashku për të ofruar efektet e përsosura të dëshiruara të indeve, si prerja, heqja, avullimi, hemostaza dhe koagulimi i indeve të buta me opsione kontakti ose pa kontakt për procedurat e hapura dhe endoskopike.

 

Për herë të parë, kirurgët mund të kryejnë operacione me lazer në mënyrë selektive, me cilësime të përshtatura individualisht për llojin e indit dhe efektete dëshiruara të indeve dhe që korrespondojnë me nevojat terapeutike.

Aftësia për të zgjedhur një përzierje të gjatësisë së valës hap një dimension krejtësisht të ri aplikimesh terapeutike dhe përmirëson  rezultatet e trajtimit për pacientët, ashtu edhe zgjeron përvojën dhe ekspertizën e kirugëve

Kontrolli I fuqisë 2D

Kontrolli intuitiv i energjisë 2D i LEONARDO® i mundëson përdoruesit të zgjedhë një kombinim të gjatësive të ndryshme të valëve dhe cilësimeve të fuqisë me një prekje të thjeshtë të ekranit

Avantazhet

I gjithanshëm dhe universal

Spektër i gjerë i aplikimeve terapeutike me lazer minimalisht invasive

User-Friendly

Përdorim intuitiv me touch screen dhe konfigurim të shpejtë

Mundësi zgjedhje midis mënyrave të paracaktuara ose cilësimeve të individualizuara

Mundësi zgjedhje midis rrezes synuese jeshile ose të kuqe

Ekonomik

Dy gjatësi vale në një sistem lazer kompakt dhe që kursen hapësirë

Përdorim në disa disiplina

Dioda lazer me mirëmbajtje të ulët dhe të besueshme

Fibra të veçanta mjekësore dhe aplikime të disponueshme për lazer minimalisht invaziv në terapitë :

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LEONARDO®Dual.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *