LEONARDO® Mini

Foto ablacioni termik

Avullim

Koagulim

Prerje

 

Platformë e gjithanshme për aplikimet me lazer. Suksesi i lazerit LEONARDO® Dual të biolitec® ishte motivimi për të krijuar familjen e lazerëve LEONARDO®  dhe për të zhvilluar LEONARDO® Mini.

Lazeri biolitec® LEONARDO® Mini është krijuar për të punuar në kombinim perfekt me një spektër të gjerë fibrash mjekësore speciale dhe komplete aplikimi të zhvilluara nga biolitec® dhe kompanitë e tij.

Description

Fibrat tona të veçanta mjekësore dhe aplikime të disponueshme për lazer minimalisht invaziv terapitë e:

                                                                  Avantazhet

E thjeshte , por e gjitheanshme:                                                                    Ekonomike:

 

Spektër I gjerë I terapisë minimale invasive                                  Dioda lazer me mirëmbajtje të ulët

 

Ndërfaqe e qartë dhe intuitive e përdoruesit                                 Përdoret në disa disiplina

Fleksibilitet për shkak të aplikimit opsional me bateri                   I besueshëm dhe kërkon pak hapësirë

Set-up I shpejtë

 

Biolitec® është një nga furnizuesit më të avancuar teknologjikisht në botë të produkteve fiberoptike.

Metodat e trajtimit biolitec® kryhen dhe vërtetohen në mënyrë rutinore në qendra mjekësore shumë të respektuara në mbarë botën dhe janë zgjedhja numër një për trajtimin e një sërë kushtesh mjekësore.

 

Model LEONARDO® Mini Dual LEONARDO® Mini 1470 nm
REF SL980+1470nm14W SL1470nm8W
Power / Wavelength 10 W (980 nm) / 4 W (1470 nm) 8 W (1470 nm)
Fiber diameter ≥ 360 μm ≥ 360 μm
Aiming beam 635 nm, max. 4 mW 635 nm, max. 4 mW
Treatment mode CW, Pulse Mode (optional) CW, Pulse Mode (optional), ELVeS® Signal
Pulse duration /-break 0.01 – 60 sec / 0.01 – 60 sec 0.01 – 60 sec / 0.01 – 60 sec
Power supply 110 – 240 VAC, 50 – 60 Hz

( 7.2 VDC @ 36 W)

110 – 240 VAC, 50 – 60 Hz

( 7.2 VDC @ 36 W)

Batteries Li-ion Batteries Li-ion Batteries
Dimensions (H × W × D) 6 cm × 9 cm × 21.5 cm 6 cm × 9 cm × 21.5 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LEONARDO® Mini”

Your email address will not be published. Required fields are marked *