Sapimed

Medical Distribution sh.p.k ka në portofolin e produkteve të saj dhe produktet e markës SAPIMED, lider në fushën e koloproktologjisë.

SAPIMED që nga krijimi i saj në vitin 1981, vit pas viti ka krijuar një reputacion të lartë mbarë botëror për inovacionin në fushen e koloproktologjisë. Kompania është fokusuar në zhvillimin e zgjidhjeve dhe produkteve efikase, të bazuara në nevojat specifike të kirurgëve dhe pacientëve. Gama e produkteve SAPI MED përbëhet nga pajisje diagnostikuese, kirurgjikale dhe terapeutike.
Përkushtimi i SAPI MED për risitë në këtë fushë ka prodhuar një gamë të larmishme instrumentesh me kualitet të lartë, të cilët janë të besueshëm dhe të thjeshtë për t’u përdorur. Kjo ka çuar në optimizimin e performancës kirurgjikale, dhe në përmirësimin e vazhdueshëm të teknikave të kirurgjisë në koloproktologji.

Categories: ,

Description

Medical Distribution sh.p.k. ka lancuar ne tregun shqiptar produktet e kompanise italiane THD Lab qe ofron disa nga zgjidhjet me te avancuara per trajtimet e ndryshme kolorektale.

 

Teknika me inovative eshte trajtimi mini-invaziv i hemorroideve me ane te metodes THD Doppler (Transanal Hemorrhoidal Dearterialization). Kjo metode eshte shume efikase ne trajtimin e hemorroideve dhe njihet boterisht per rezultatet e pakrahasueshme.

 

Per meteper mbi kete procedure, ndiqni videon e meposhtme:

SAPIMED dhe kompania Medical Distribution shpk nënshkruan marrëveshjen e distribucionit për tregun e Shqipërisë, Kosovës, Maqedonisë dhe Malit të Zi.

SAPIMED ka 3 linja produktesh, si meposhte:

 1. Linja Elektromjekesore: Linja e produkteve elektromjekesore te Sapimed eshte me perdorim te thjeshte, dhe efikase menjehere. Ndricues, elektrostimulues, biofeedback zanor jane disa nga gama e gjere e paisjeve te zhvilluara per tu kujdesur per zonen rreth pelvisit.
 • Ndricues: Me nje game te gjere zgjedhjeje modelesh qe plotesojne kerkesa te ndryshme: drite e ngrohte, e ftohte, led, fibra optike etj.
 • Telekamera: Sisteme per perftimin dhe arkivimin e imazheve te proktologjise.
 • Biofeedback: Paisje shtepiake per riedukimin e aktivitetit te zones perreth pelvisit.
 • Instrumenta te ndryshem: Aspirator kirurgjik portabel, fotokoagulator, dinamometra, etj.

 

 1. Linja Spitalore: Linja spitalore e Sapimed ofron nje game te gjere paisjesh mjekesore njeperdorimeshe, te dedikuara per proktologjine si dhe per trajtimin e zones se perreth pelvisit. Gama e gjere e instrumentave perfshin anoskop, retoskop, retraktor anal si dhe ligashura hemorroidale.
 • Anoskope: Instrumenta diagnostikues dhe operues njeperdorimesh, te pajisur me ndricim autonom per anoskopi, nderhyrje kirurgjikale ambulatore si dhe kirurgji te zakonshme.
 • Retraktor: Intrument njeperdorimesh steril, i dedikuar per nderhyrjet kirugjikale te patologjive anorektale komplekse.
 • Retoskop: Instrumenta diagnostikues dhe operues njeperdorimesh, me permasa te ndryshme si dhe me maje te levizeshme.
 • Ligashura hemoroidale: Instrumenta njeperdorimesh per ligashuren elastike te hemorroideve me aspirim dhe me terheqje.
 • Aksesore: Instrumenta njeperdorimesh te dedikuar per terapite ambulatore dhe kirurgjikale te hemorroideve, fistulave, regadeve, prolapseve etj.
 • Instrumenta kirugjikal: Instrumenta kirugjikal prej celiku shumeperdorimeshe per salla kirurgjikale etj.

 

 1. Linja Farmaceutike: Linja farmaceutike e Sapimed eshte e dedikuar ne menyre primare per terpaine e patologjive anorektale me te zakonshme si: kruarjet, fisurat dhe hemorroidet.
 • DILATAN PLUS dilatator anal kriotermik, set me 2 permasa Ø mm. 18-20
 • DILATAN PLUS dilatatori anal kriotermik set me 2 permasa Ø mm. 23-27
 • DILATAN PLUS dilatatore anal kriotermik Ø mm. 30
 • DILATAN dilatatori anal kriotermik set me 3 permasa Ø mm. 20-23-27
 • DILAGENT dilatatore me silicon me shiringe prej 60ml
 • DILASTOM dilatatori per colostomi set me 2 permasa Ø mm. 15-17
 • CREMA DILATAN per dilatator anal, tub prej 50 ml
 • CAMOCAL krem vegjetal per infeksione anali, tub prej 50 ml.
 • SAPIGEN K detergjent intim, flakon prej 250 ml
 • LU J gjel lubrifikues transparent, tub prej 250 ml
 • LU J gjel lubrifikues dispenser prej 500 ml
 • LU J gjel lubrifikues steril ne kuti prej 20 bustinash me 10 ml
 • TIME-MARKERS 30 cilindra radioopake per gjurmimin e tranzitit intestinal.
 • TIME-MARKERS 10 cilindra radioopake per gjurmimin e tranzitit intestinal.
 • SPONGY sfungjer steril biokompatibel per trajtimin e plageve kirurgjikale kit 3 cope 50x50x25mm.
 • SPONGY sfungjer steril biokompatibel per trajtimin e plageve kirurgjikale kit 3 cope 50x50x38mm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sapimed”

Your email address will not be published. Required fields are marked *