SU-1

Sistemi endoskopik me ultratinguj

Ofron:

• Imazhe me rezolucion të lartë në modalitetin B

• Mënyra të ndryshme imazherie

• Dizajn me madhësi kompakte

Teknologji e avancuar e përpunimit të imazhit e integruar në një trup kompakt.

Categories: ,

Description

Imazhe me rezolucion të lartë në modalitetin B

Me një dizajn të ri transmetimi dhe marrjeje të valëve ultrasonike, SU-1 realizon imazhe me rezolucion të lartë në modalitetin B me synimin për të mundësuar diagnoza më të sakta dhe efikase me ultratinguj.Ofron dy tipe imazhi:
Radiale dhe Konveksionale.

Mënyra të ndryshme të imazhit

THI (Imazhe harmonike të indeve)
Imazhet janë konfiguruar duke përdorur komponentët më të lartë harmonikë që krijohen kur valët e ultrazërit reflektohen nga indet e trupit.Kjo mënyrë mundëson vëzhgimin e imazhit me ultratinguj me zhurmë të reduktuar dhe me rezolucion të shtuar.

CH (Harmonikë komplekse)
Ky modalitet vizualizon imazhe të qarta në zonat e thella, ndërsa ruan imazhe me rezolucion të lartë në zona të cekëta për të mbështetur diagnoza të sakta.

CHI (Imazhe harmonike me kontrast)
Imazhet krijohen duke nxjerrë dhe theksuar sinjale harmonike më të larta të reflektuara nga agjentët e kontrastit të injektuar, duke ndihmuar në zbulimin e tumoreve dhe rritjeve anormale.

Elastografia
Ngurtësia relative e indit vizualizohet si një hartë e shpërndarjes së ngjyrave me anë të llogaritjes së shtrembërimit të indit të shkaktuar nga ngjeshja e jashtme ose dridhja e brendshme dhe shfaqja e pabarazive në nivelet e ngurtësisë si ngjyra të ndryshme.

Korrigjimi i shpejtësisë së zërit
Imazhet rikompozohen duke përdorur shpejtësinë optimale të vlerësuar të zërit brenda trupit. Me SU-1, është e mundur të vendosni ROI (Rajoni i Interesit) dhe të shfaqni një imazh më të qartë të zonës së synuar.

Brand

Fujifilm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SU-1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *