ELUXEO Lite (EP-6000)

I njohur ndryshe edhe si EP-6000, ky sistem kombinon burimin e drites prej 3 LED me nje procesor qe eshte kompatibel me nje game te gjere skopesh nga seria 500 deri ne serine 700.

Ky sistem 2 ne 1 (procesor dhe burim drite ne nje njesi te vetme) eshte versioni me ekonomik i modelit ELUXEO 7000.

Description

Ai kombinon funksionet LCI (Linked Colour Imaging) dhe BLI (Blue Light Imaging) si dhe standartin FICE.

EP-6000 perdor llampa LED me qendrueshmeri dhe jetegjatesi te larte. Me nje jetegjatesi te parashikuar prej 10,000 oresh per llampat LED, sistemi ELUXEO™ ka qendrueshmeri shume te larte si dhe konsum te ulet energjie, duke e bere ate shume ekonomik dhe miqesor ndaj mjedisit.

ELUXEO Lite EP-6000 prodhon imazhe me cilesi te larte si dhe video Full HD. Procesori gjithashtu ka nje opsion per backup automatik te integruar.

Brand

Fujifilm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ELUXEO Lite (EP-6000)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *